[youtube=HXyME7U-93U][pic=99_1255895111.JPG][pic=99_1255894813.JPG][pic=99_1255894405.JPG][pic=99_1255894367.JPG][pic=99_1255894344.JPG][pic=99_1255894311.JPG][pic=99_1255896636.JPG][pic=5_1255885558.jpg][pic=5_1255885506.jpg][pic=5_1255885436.jpg]Voor de tweede week op rij heeft SKS Herentals een voorsprong prijs gegeven. Vorige week liet het in de slotseconden een 1-2 teloor gaan op het veld van AC Olen. Zondagnamiddag volstond een 2-0 voorsprong bij de rust niet. OG Vorselaar bekroonde een betere tweede helft met een verdiend gelijkspel. Twee strafschopfases waren beslissend. De eerste helft had weinig om het lijf. Ruud Leys moest bij de bezoekers met een kwetsuur het veld verlaten en werd vervangen door Birger De Swert. SKS Herentals toonde zich beter in de duels en kwam op 1-0. Sven Vercammen zette in de 19' de bal voor en Mark Van Grieken kon afwerken. Rond het half uur stond het 2-0. De bezoekers kregen een bal onvoldoende weg en Toon Van Mechelen kon met een strak en schuin schot doelman Verschueren kloppen. Buiten een bal die de bovenkant van de lat streelde konden de bezoekers tegen die 2-0 weinig inbrengen. [b]2 strafschoppen op 3'[/b]Ander spelbeeld in de tweede helft. OG Vorselaar kwam frisser uit de kleedkamer en op hoekschop kopte Glenn Van den Heuvel de 2-1 achter doelman Janssens. OG Vorselaar was vinniger en gretiger. Doelman Tom Janssens moest een lage vrijschop in hoekschop duwen en toonde zich ook nog alert op een schot van Bart Piron. De 2-2 hing in de lucht tot Hans Laeremans foutief werd gehaakt. De strafschop werd door Van Genechten gemist (foto en Youtube). De rebound van Jef Peeters stuitte op doelman Verschueren. De tegenaanval leverde OG Vorselaar een hoekschop op. In de daarop volgende fase werd een bezoeker geduwd. Van der Schoot zette de penalty om en de bordjes hingen in evenwicht. Bij het tumult van die strafschop vloog trainer Jos Van Peel achter de omheining.SKS Herentals had zich te ver teruggetrokken en betaalde die spelhouding zuur. SKS Herentals trekt volgende week naar Ranst. OG Vorselaar is klaar voor de komst van leider Nijlen.